Process operator

Process operator

De Process operator is degene die controleert of het overall proces succesvol verloopt en indien nodig ingrijpt. Het gemeenschappelijk doel is zorg dragen voor het goede verloop van de geautomatiseerde processen.

Process operator
  • Process operator

Bekijk hier het volledige functieprofiel van onze Process operator.

Functieprofiel

Wie zijn wij?

Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt en distribueert machines- en (sub)samenstellingen voor OEM-klanten wereldwijd. In een team van meer dan 30 gekwalificeerde collega’s werk je mee aan de optimalisering van de volledige ‘Supply Chain’ voor de producten van onze klant.

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen. Constante verbetering, continuïteit, transparantie en co-creatie zijn de drijfveren om samen succesvol te opereren.

Wat bieden wij?

Een full time functie voor 38 uur per week. Je komt te werken in een informele organisatie waar we veel waarde hechten aan een plezierige werksfeer, meningen of ideeën van collega’s en de mogelijkheid om je te ontwikkelen als individu.

De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Daarnaast bieden wij flexibele tijdsindelingen aan met diverse roostermogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw privésituatie.

Solliciteren naar de vacature Software Engineer?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Mail dan direct je CV en korte motivatie naar HR@bloksystemsupply.nl. Binnen een week ontvang je een reactie op je sollicitatie. Mocht je direct vragen hebben over deze vacature stel die dan gerust, bel met 0251-744100.

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen.