Blok CNC Toolshop

Capabilities

Sinds twee jaar is de Toolshop van Blok System Supply ontwikkeld tot een volwassen omgeving, waar er snel enkelstuks producten of kleine series kunnen worden vervaardigd. De meeste productie is voor intern gebruik en wordt de Toolshop ingezet als prototype fabriek. Langzaam maar zeker ontwikkeld de Toolshop zich door tot een volwaardige machinefabriek, waarbij kwaliteit op tijd vanzelfsprekend is. De fabriek is ingericht op aluminium en RVS. De machinelijst is op te vragen via het contactformulier.

Snel, betrouwbaar en slagvaardig

De volwaardige machinefabriek bestaande uit diverse frees-, draai-, plaatwerk- en 3D printfaciliteiten maken ons snel, betrouwbaar en slagvaardig. Wij denken vanuit maakbaarheid, waarbij snelheid, flexibiliteit en de kostprijs belangrijke drivers zijn. Het beheersbaar houden van de Supply Chain, voorraden, een gegarandeerde beschikbaarheid van kwaliteit en de mogelijkheid tot schaalbaarheid zijn de uitgangspunten voor verdere groei.

Printen

We gebruiken een variatie aan printtechnologieën om snel tot het juiste prototype te komen. We printen in diverse kunststoffen en in metaal. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot uw partner als het gaat om het snel vervaardigen van een onderdeel of slimme aanpassing van uw bestaande of nieuwe configuratie. De machinecapaciteit varieert van Ultimaker en HP, tot aan Conceptlaser printers. 

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.