Blok CNC Toolshop

3D Printen

3D printen of het hebben van 3D printers is op zichzelf allang geen noviteit of innovatie meer. Het denken of ontwerpen vanuit een 3D gedachte geeft echter meer vormvrijheid en de mogelijkheid om simpelweg sneller een geschikt prototype te realiseren. Een innovatief en schaalbaar product maken gaat veelal makkelijker met 3D printtechnologie. Bij Blok System Supply zijn we ingericht om hoogwaardige 3D printoplossingen toe te passen wanneer de situatie zich daarvoor leent, dat doen we in huis of we nemen de producten af bij onze Partners (afhankelijk van materiaalkeuze). In vele ontwerpen van Blok System Supply is wel een onderdeel te vinden wat gewoonweg beter is door deze bewezen techniek. Snel en effectief prototypes genereren voor diverse toepassingen in diverse materialen is wat we al jaren doen, we zijn ervaren en schakelen snel.

 

Het denken of ontwerpen vanuit een 3D gedachte geeft echter meer vormvrijheid en de mogelijkheid om simpelweg sneller een geschikt prototype te realiseren.

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.