Assemblage

Machinebouw

Machines zijn in basis producten die mechanisch en elektronisch worden aangestuurd door besturingssoftware en repeterend één en dezelfde of zelfs meerdere functies kunnen uitvoeren. Bij Blok System Supply hebben we veel ervaring in het bouwen en samenstellen van een grote diversiteit aan machines. 

‘High mix, low Volume’

Wij zijn specialist in diversiteit en werken generalistisch, snel en slim. Wij redeneren altijd vanuit maakbaarheid, schaalbaarheid en repeteerbaarheid om de Supply Chain optimaal in te kunnen zetten. Bij Blok System Supply werken we volgens het principe van ‘High mix, low Volume’. Dit wil zeggen dat wij technisch hoogwaardige en complexe machines bouwen in relatief kleine series. Seriegroottes kunnen variëren van 1 tot enkele duizenden per jaar. Blok System Supply produceert uw eenmalige machine en uw volledige series al dan niet geautomatiseerd in flow.

Wij leggen onze kennis en passie in het bouwen en ontwikkelen van onder andere: chip printers, bloedanalyse machines, drones, laspersen, flitsapparatuur, assemblagemachines, verpakkingslijnen, luchtfilters, toegangspoorten, warmtecamera’s, stucspuitmachines, windturbines, sorteerapparatuur, geautomatiseerde ontspanningsruimtes, gerobotiseerde UV desinfectie kolommen en schakelkasten.

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.

Ons bedrijf

Meer diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen en hoe wij dat doen? Kijk hier verder