Diensten

Diensten

We leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om engineering, ontwikkeling, Supply Chain Management, Project Management, 3D Printen en prototyping. Ook hoe wij in alle processen onze kwaliteit kunnen waarborgen vertellen wij met trots.

 

 

Diensten
  • Diensten

Totaaloplossing

Wat Blok System Supply levert is niets minder dan een totaaloplossing. Wij kunnen de gehele Supply Chain overnemen, stroomlijnen en al uw wensen uitvoeren.  Van engineering, 0-serie, prototyping, mechanische montage (aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek) en elektrotechnische montage (paneelbouw, PLC-besturing). Tot aan testen, verpakken, labelen en wereldwijde distributie. En dat allemaal onder één dak.

Supply Chain optimalisatie

Bij Blok System Supply bieden wij u als producteigenaar (OEM’er) alle vormen van dienstverlening om uw eindproduct of sub-assembly te waarborgen. Onze focus ligt op mechanische- en elektrische samenstellingen voor diverse marktsegmenten. De kennisgebieden, vanaf het eerste idee tot aan de wereldwijde distributie van uw product, zijn geborgd binnen onze organisatie. Wij perfectioneren uw Supply Chain en optimaliseren de (maak)processen. Om ieder product beter en efficiënter te ontwikkelen. Waarbij continuïteit, transparantie en co-creatie de pijlers zijn om samen met u succesvol te opereren.

Toeleverancier

Blok System Supply is toeleverancier voor diverse industrieën, waaronder de medische industrie en de verpakkingsindustrie. Wij verzorgen het gehele traject van engineering en het assembleren en leveren van sub-samenstellingen tot aan kant en klaar geteste modules, systemen of eindproducten. Door het overnemen van ontwikkeling, assemblage en Supply Chain Management bieden we bij Blok System Supply OEMs de mogelijkheid zich te richten op hun belangrijkste kerncompetenties.

Blok System Supply is toeleverancier voor onder andere de volgende industrieën:

  • Verpakkingsindustrie
  • Beveiligingsindustrie
  • Transportbanden Industrie
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Medische industrie

ISO

Wij zijn ISO-gecertificeerd. Hiermee voldoen wij voor 100% aan alle eisen van de betreffende normen. Wij zien deze certificering als een mooi instrument om onze organisatie continu te optimaliseren. De ISO-normen bevorderen de kwaliteit, de veiligheid en de betrouwbaarheid van onze diensten.

Blok CNC Toolshop

Bij Blok System Supply hebben we gekozen voor een 'in house' Toolshop. In een paar jaar tijd...

Lees meer

Assemblage

Bij Blok System Supply zien wij assemblage op drie verschillende manieren. We assembleren en bouwen sub-samenstellingen, complete...

Lees meer

Development & Engineering

Bij Blok System Supply geloven we in co-creatie. Voor ons betekent dit dat de input en wensen...

Lees meer

Supply Chain Management

Indien het project het toelaat of de opdrachtgever volledige ontzorging wenst worden alle operationele taken in de...

Lees meer

Kwaliteitsborging

Kwaliteit is een ervaring en daarmee soms subjectief. Bij Blok System Supply maken we alle kwaliteitsnormen en...

Lees meer

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.