Over ons

Over ons

Bij Blok System Supply stapt u binnen in een wereld van techniek, vernieuwing, innovatie en ontwikkeling. Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. 

 

 

 

 

 

Over ons
  • Over ons

Visie

Ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter ontwikkelen; dat is de visie van Blok System Supply. Om samen met onze klanten succesvol te opereren geloven wij in constante verbetering, continuïteit, transparantie en co-creatie. Wij zien investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor, het zijn de mensen die het verschil maken.

Centraal gelegen in Velsen-Noord (dichtbij Amsterdam/Schiphol) bouwen, ontwikkelen, distribueren wij machines- en (sub)samenstellingen voor OEM-klanten wereldwijd. Meer dan 30 gekwalificeerde medewerkers werken aan optimalisering van de volledige ‘supply chain’ van onze klanten. Co-creatie, synergie en transparantie in het proces zijn leidend. 

Trots zijn we op ons uitgebreide netwerk van partners en onze vloercapaciteit van 2x 2000m2, waar wij onze kennis volledig ten uitvoer kunnen brengen. Hierdoor zijn wij flexibel, is ‘nee’ zeggen geen optie en gaan wij voor de mooiste toekomst denkbaar. We noemen het niet voor niets een ’totaaloplossing’. Met ons gedreven team sturen we op continue verbetering van uw eindproduct. U vindt in ons een betrouwbare partner, die van a tot z met uw proces meedenkt en levert wat is afgesproken.

Hands-on is de beste omschrijving voor wat wij zijn, direct gevolgd door gepassioneerd, betrokken en vasthoudend. We zijn snel en adaptief, we noemen onszelf specialistisch generalisten. We bedienen zoveel verschillende klanten in verschillende markten dat we zonder schroom kunnen zeggen, wij kunnen het maken. 

CO-CREATIE

De open en transparante organisatiestructuur maakt het voor onze klanten heel gemakkelijk te integreren binnen de co-creatieve samenwerking. Ons bedrijf kenmerkt zich door een hele open structuur, waarbij het eerder regel is dan uitzondering dat u als klant uw eigen kantoor heeft tijdens het project of op te starten productieproces.

ONTWIKKELING

Als Erkend Leerbedrijf hebben we een gezonde mix aan ervaring en starters op de arbeidsmarkt. Van universitair geschoolde medewerkers tot collega’s met veel praktijkervaring of afstand tot de arbeidsmarkt; iedereen vindt hier zijn of haar plek. Wij bieden alle collega’s de gelegenheid zichzelf te ontwikkelen. Terug naar de schoolbank, opleiding ‘on the job’ is hier heel normaal en wordt volledig gesteund. 

 

Normeringen

Ons kwaliteitsmanagementsysteem dient als middel om de beste kwaliteit te garanderen.

...

Lees meer

Vacatures & Stages

Blok System Supply is meer dan een organisatie die machines bouwt of ontwikkelt voor bedrijven over heel...

Lees meer

Fit en gezond

Fris en sterk, zo zien we onszelf graag. Daar doen we dan ook alles aan. Blok System...

Lees meer

Bedrijfsvideo

Hands-on is de beste omschrijving voor wat we zijn, direct gevolgd door gepassioneerd, betrokken en vasthoudend. We...

Lees meer

Historie

Blok System Supply heeft ruim 35 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie. In 1985 is Aris Blok...

Lees meer

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.