Over ons

Vacatures & Stages

Blok System Supply is meer dan een organisatie die machines bouwt of ontwikkelt voor bedrijven over heel de wereld. Blok System Supply is er vooral ook voor haar medewerkers. Een mooi en harmonieus gezelschap, divers in opleiding en afkomst, divers in opvattingen en drijfveren maar altijd gericht op u als klant. Gezelligheid en aandacht voor elkaar hoort erbij evenals  fit zijn en elkaar steunen. De organisatie voorziet in een veilige en plezierige werkomgeving waarin je mag zeggen wat je wilt en je mag doen wat je zegt. We promoten het sporten in Blok’s Powerhouse en stimuleren het gesprek of spel in de pauzes. Continu verbeteren gaat ook op voor onze medewerkers, scholing en opleiding is hier voor iedereen mogelijk. Korte lijnen, duidelijk en doelgericht werken zijn onze uitgangspunten waarbij kwaliteit in alles wat we doen voorop staat. 

Vacatures & Stages

Heb jij de ambitie om te werken of stage te lopen bij dé specialist in optimalisatie van de Supply Chain en het maakbaar maken van ieder mechatronisch product? Herken jij jezelf in ons bedrijfsprofiel?
Stuur dan je open sollicitatie met cv en motivatie naar HR@bloksystemsupply.nl
of stage@bloksystemsupply.nl


Praktijkbegeleider – Yuri Offerhaus

“Wij vinden het leuk om stagiaires ons vak bij te brengen. Dit kan gaan om een “snuffelstage”, waar de leerlingen mee kunnen kijken, tot het begeleiden van leerlingen in hun 3e jaar of eindstage. Naast de MyTec praktijkbegeleidingstraining, zijn wij ook een Erkend Leerbedrijf en ben ik zelf 1 van de leermeesters. In de korte tijd van stage of meelopen bij ons, zien we de groei en ontwikkeling van de leerlingen van dichtbij. Het geeft energie als je kunt bijdragen, door kennis en ervaring te delen. Fouten maken mag en hoort erbij. Onze overtuiging is dat het juist goed is om van fouten te leren. Het is leuk om jongeren uit te dagen en ook wij leren nog iedere dag.”


Techniek, vernieuwing en ontwikkeling. Innovatie is hierin een rode draad. Het zorgt ervoor dat wij altijd vooruit kijken, nieuwe ontwikkelingen omarmen en onze medewerkers continu uitdagen dit ook te doen.

Meer banen:

Junior Engineer WTB - Elektrotechniek

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten, ter aanvulling van ons team. In dit...

Lees meer

Werken en leren gecombineerd Elektrotechniek, WTB, Mechatronica

Wij zoeken studenten die leren en werken willen combineren. Bij voorkeur in de opleiding WTB/...

Lees meer

Junior Monteur Werktuigbouw

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten, ter aanvulling van ons team. In dit...

Lees meer

Junior Mechatronica Monteur

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten, ter...

Lees meer

Werktuigbouwkundig engineer(s)

Het gemeenschappelijke doel is het visualiseren en nader detailleren en beschrijven van een
bestaande...

Lees meer

Monteur mechatronica

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten, ter...

Lees meer

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.