Over ons

Historie

Blok System Supply heeft ruim 35 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie. In 1985 is Aris Blok Mechanische Industrie opgericht. Het bedrijf specialiseert zich als toeleverancier van industriële producten en diensten. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn al vanaf 1985 de kernwaarden van de onderneming.

Historie

Internationale groei

In 2007 hebben we de keuze gemaakt om ons te specialiseren in montage en assemblage. Blok Montage en Assemblage B.V. wordt opgericht en in 2010 nemen wij onze huidige locatie aan de Rooswijkweg in gebruik om verdere groei te faciliteren. Mede door de aanwas van diverse lokale en internationale klanten en het internationale karakter en ontwikkeling van de onderneming, zijn wij in 2014 verder gegaan als Blok System Supply B.V.

In 2018 krijgen we er ruim 1500 m2 aan productie- en testruimte bij, waardoor wij gericht op de toekomst verder kunnen groeien. 

Tot op de dag van vandaag zijn innovatie en een vooruitziende blik de sterkhouders. Met klantgerichtheid en flexibiliteit als belangrijkste kernwaarden blijven wij ons ontwikkelen en maken we samen met onze klanten een mooie toekomst.

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.