Diensten

Kwaliteitsborging

Kwaliteit is een ervaring en daarmee soms subjectief. Bij Blok System Supply maken we alle kwaliteitsnormen en processen objectief teneinde onze relaties maar ook onze eigen mensen te overtuigen van de 100% kwaliteitsbeleving. Wij garanderen kwaliteit, op iedere dienst, ieder proces en ieder product. Alles is meetbaar, alles is traceable. 100% Kwaliteit is de norm en die norm bepaalt alles. Hoe we werken, waar we werken, wat we verwerken en hoe we bewerken. Kwaliteit begint met mensen en eindigt met mensen. De mensen maken wat u verwacht, gecertificeerd en wel.

Zie ons Kwaliteitsbeleid

Kwaliteitsborging

ISO NORMERINGEN

Ons kwaliteitsmanagementsysteem dient als middel om de beste kwaliteit te garanderen. Dit systeem is opgezet, gedocumenteerd en geïmplementeerd volgens de eisen van de Norm ISO 9001:2015 voor het reguliere proces en ISO 13485:2021 voor medische toepassingen. Dit is dé maatstaf voor duidelijkheid, transparantie en betrouwbaarheid.

Zowel in- als externe audits op alle processen en procedures zorgen voor waarborging van de normen. Naast deze twee reeds bestaande en geïmplementeerde ISO normeringen is Blok System Supply in 2022 ook ISO 14001 gecertificeerd om zo gestructureerd met alle milieu facetten om te kunnen gaan..

Naast de ISO normeringen zijn we Intertek gecertificeerd op kwaliteit en betrouwbaarheid van alle gereedschappen of technische hulpmiddelen teneinde veilig en kwalitatief hoogwaardig te kunnen werken. De PIEK certificering stelt ons in staat om voor luchtvaart of ruimtevaart organisaties te mogen werken.

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.

Ons bedrijf

Meer diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen en hoe wij dat doen? Kijk hier verder