Diensten

Blok CNC Toolshop

Bij Blok System Supply hebben we gekozen voor een 'in house' Toolshop. In een paar jaar tijd is de Toolshop ontwikkeld tot een volwassen omgeving, waar er snel enkelstuks producten of kleine series kunnen worden vervaardigd. De meeste productie is voor intern gebruik. De Toolshop wordt ingezet als fabriek voor het maken van prototypes. De mogelijkheden zijn eindeloos. De collega verantwoordelijk voor dit proces heeft meer dan 25 jaar ervaring in draaien en frezen. U kunt voor al uw aanvragen en of adviezen bij Blok CNC terecht. 

Blok CNC Toolshop

Totale controle op de Supply Chain

CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit is een computergestuurde regeling van werktuigmachines, waardoor snel en nauwkeurig metaal, kunststof of hout in stukken kan worden gemaakt. Het doel is snel acteren richting een sterke dynamische markt. Kleine series, hoogwaardige producten en schaalbaarheid.

De volwaardige machinefabriek, bestaande uit diverse frees-, draai-, plaatwerk- en 3D printfaciliteiten maken ons snel, betrouwbaar en slagvaardig. Wij denken vanuit maakbaarheid, waarbij snelheid, flexibiliteit en de kostprijs belangrijke drivers zijn. Het beheersbaar houden van de Supply Chain, voorraden, een gegarandeerde beschikbaarheid van kwaliteit en de mogelijkheid tot schaalbaarheid zijn de uitgangspunten voor verdere groei.

Het reduceren van doorlooptijden en het versnellen van de time-to-market behoren hiermee tot de mogelijkheden. De Supply Chain kent hiermee een interne uitbreiding van mogelijkheden. Wij zijn trots op dit stukje in-huis developing en engineering. Het idee van de tekentafel kan dezelfde dag nog worden omgezet in een tastbaar en toepasbaar ‘proof of concept’.  

Contact
Blok CNC

richardmunster@blok-cnc.nl

06 22889945

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.

Ons bedrijf

Meer diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen en hoe wij dat doen? Kijk hier verder