Diensten

Assemblage

Bij Blok System Supply zien wij assemblage op drie verschillende manieren. We assembleren en bouwen sub-samenstellingen, complete systemen en prototypes. Afhankelijk van de fase waarin uw organisatie zich begeeft met uw product kunt u uw gewenste samenstelling tegen de beste condities en de hoogste kwaliteit door ons laten bouwen. Kwaliteit op tijd geldt ook hier. Een prototype, een mockup of een compleet eindproduct, onze aanpak blijft hetzelfde. Wij werken op zo'n manier, dat het altijd en direct meerdere keren gerepeteerd kan worden. 

Assemblage

Prototyping

Op basis van uw ideeën en onze kennis maken we snel een prototype, een conceptversie van een product. Hiermee kunt u uw wensen en eventuele veranderingen beter kenbaar maken. Dit ontwerpconcept kunt u aan gebruikers laten zien voordat u tijd en geld in verdere ontwikkeling investeert.

Door gebruik te maken van verschillende kunststoffen, die zowel vast als flexibel kunnen zijn, kunnen we snel tot het beste en meest effectieve design en product komen.

Uitbesteden assemblage

Bij Blok System Supply legt u de assemblage in handen van een zeer betrouwbare partner met vele jaren ervaring op dit gebied. Wij kunnen als toeleverancier werken voor het gehele traject, van engineering tot het daadwerkelijk assembleren en leveren van sub-samenstellingen. 

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.

Ons bedrijf

Meer diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen en hoe wij dat doen? Kijk hier verder