Kwaliteitswaarborging

Kwaliteitswaarborging

Wanneer u als organisatie producten met kwaliteitswaarborging kunt leveren, dan vergroot dit het vertrouwen van klanten in u. Kwaliteitswaarborging is niet alleen het feit dat uw producten aan een bepaalde kwaliteit voldoen. Het is het gehele productieproces van inkoop grondstoffen tot het uiteindelijke afleveren van het product en eventueel de nazorg of andere diensten. Er is daarom sprake van productkwaliteit en proceskwaliteit. Beiden processen zijn met elkaar verweven. De kwaliteitswaarborging van uw product is een feit als ook de proceskwaliteit aan alle eisen voldoet. Een en ander ligt meestal vast in een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit omvat alle te volgen procedures die uitgevoerd moeten worden om tot een kwaliteitsvol product te komen.

Kwaliteitswaarborging
  • Kwaliteitswaarborging

Product kwaliteitswaarborging met behulp van het kwaliteitsmanagementsysteem

De eisen die klanten stellen aan producten zijn tegenwoordig hoog. Helemaal als u zich in een markt bevindt waar de concurrentie op de loer ligt, dan is het belangrijk om een goed kwaliteitsmanagementsysteem in te voeren. Veel bedrijven maken gebruik van de ISO 9001 norm. Dit is een onafhankelijke product kwaliteitswaarborging en in vrijwel alle branches zeer gerespecteerd. Wanneer uw producten en bedrijfsprocessen ISO gecertificeerd zijn, dan zult u als betrouwbaar gezien worden. De invoering van een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de ISO norm, vergt behoorlijk wat organisatie en eventueel ook aanpassingen aan uw bedrijfsprocessen. Ook wanneer u uw productie of assemblage heeft uitbesteed, wenst u nog steeds een uitstekende product kwaliteitswaarborging.

De kwaliteitswaarborging product bij Blok System Supply

Heeft u ervoor gekozen om uw productie uit te besteden aan Blok System Supply? Dan kunt u desgewenst van begin tot eind worden ontzorgd, dit is afhankelijk van uw wensen. Uiteraard wilt u wel een goede kwaliteitswaarborging van uw product. Dit kunnen wij leveren. Ook wij maken gebruik van een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de ISO 9001 norm. U profiteert bij ons van het gemak van outsourcing, waarbij de hoogwaardige kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft.

Wat Blok System Supply levert is niets minder dan een totaaloplossing. Wij kunnen de gehele supply chain overnemen, stroomlijnen en al uw wensen uitvoeren.