Kwaliteitsaudit

Kwaliteitsaudit

Om de betrouwbaarheid van uw producten te waarborgen, kunt u niet zonder een betrouwbare kwaliteitsaudit. Een kwaliteitsaudit is meer dan enkel wat producten controleren of testen. Hierachter gaat de wereld van het kwaliteitsmanagementsysteem schuil. Dit houdt in dat een kwaliteitsaudit niet alleen het controleren van producten inhoudt, maar ook de bedrijfsprocessen die leiden tot een eindproduct. Het bedrijfsproces zegt namelijk al veel over de kwaliteit. Als hier iets fout loopt, dan is de kans groot dat de kwaliteit van de producten niet gewaarborgd is. Een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsaudit, is dat de audit gedocumenteerd wordt en door een onafhankelijke partij wordt uitgevoerd.

Kwaliteitsaudit
  • Kwaliteitsaudit

Een product kwaliteitsaudit maakt uw producten betrouwbaarder

De meeste organisaties die een product kwaliteitsaudit laten uitvoeren, houden zich hierbij aan de ISO norm. Bij een ISO product kwaliteitsaudit moet u aan strenge eisen en voorwaarden voldoen, voordat u ISO gecertificeerd wordt. Hierbij is het de bedoeling dat de audit van begin tot eind geheel gedocumenteerd wordt en volgens vaste procedures wordt gevolgd. De kwaliteit van de auditeur is ook belangrijk. U kunt werken met zowel interne als externe kwaliteitsauditeurs. Een externe kwaliteitsauditeur zal in de regel gemakkelijker de onafhankelijkheid kunnen garanderen. Een onafhankelijke audit kan ook gewaarborgd worden met een interne kwaliteitsauditeur, als de auditeur de ISO procedures nauwgezet navolgt.

Een betrouwbare kwaliteitsaudit product bij Blok System Supply

Maakt u gebruik van één van de diensten van Blok System Supply, zoals outsourcing van productie of assemblage? Dan mag u vertrouwen op een uiterst betrouwbare kwaliteitsaudit van uw product. Wij hebben een kwaliteitsmanagementsysteem, dat is opgezet volgens de eisen van de ISO 9001:2015 norm. Dit systeem is in al onze bedrijfsprocessen geïmplementeerd en goed gedocumenteerd. De kwaliteitsaudit product zal ook gelden voor het productieproces dat u aan ons heeft uitbesteed. Uw producten blijven hierdoor voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.