ISO13485 certificering

ISO13485 certificering
Nieuws | NL

November 2021 zijn wij gestart met de ISO13485 certificering


November 2021 zijn wij gestart met de ISO13485 certificering, voor ontwikkeling en productie van machines en/of technische toepassingen in de medische industrie. De eerste audit is succesvol verlopen, waardoor wij sinds december een aantal medische productgroepen conform deze norm bouwen. De tweede audit staat gepland in maart, waar ook het productieproces en de assemblage van deze applicaties wordt getoetst.
Naast de NEN-EN-ISO 9001 norm stellen fabrikanten van medische apparatuur ook de ISO13485 norm als eis. Zo ook enkele van onze relaties, die de gehele ontwikkeling en productie uitbesteden. De afgelopen periode is onze productiehal verbouwd en werken wij conform de ISO 13485 norm. Traceability en continueverbetering zat al in ons DNA, maar door deze norm nog meer. Wilt u meer weten over onze ontwikkel- en/ of productiecapaciteiten en bijbehorende certificeringen? Kom eens kennismaken, zelfs onze koffie wordt volgens deze norm gezet.

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiëntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.