Elektro montage

Elektro montage

Hoe wordt de montage van producten in uw organisatie uitgevoerd? Ook al heeft u uw productieproces volledig geautomatiseerd, als het op montage van onderdelen aankomt, zijn veel bedrijven die dit nog niet geautomatiseerd hebben. Met elektro montage profiteert u van vele voordelen. Hoe goed uw medewerkers ook zijn in montage van onderdelen, elektro montage zorgt voor nog meer nauwkeurigheid en hiermee kunt u het uitvalpercentage verkleinen. Door middel van elektro montage is het niet meer nodig om veel montagemedewerkers in dienst te hebben, u bespaart hierdoor op personeelskosten. Tevens wint u op de snelheid. Producten zullen sneller worden gemonteerd, waardoor u de omlooptijd zult verbeteren.

Elektro montage
  • Elektro montage

Is elektro montage outsourcen een optie voor u?

Als u zelf elektro montage in uw organisatie invoert, dan geniet u al van enkele voordelen, maar dit kan nog beter met de elektro montage outsourcen. In de regel heeft u te maken met zowel een productieproces als een montageproces. Als u de elektro montage laat uitbesteden, dan kunt u alle aandacht besteden aan het optimaliseren van uw productieproces. Montagemedewerkers heeft u in het geheel niet meer nodig en hierdoor ook geen bedrijfsruimte. U bespaart dus aanzienlijk op uw kosten. Daarnaast is het investeren in machines voor elektro montage niet nodig, een deskundig outsourcingsbedrijf is voorzien van de juiste middelen om uw producten te monteren.

Elektro montage uitbesteden aan Blok System Supply

Uw kunt uw elektro montage uitbesteden aan Blok System Supply. Of u nu gedeeltelijke of volledige ontzorging wilt, bij ons is alles mogelijk. Naast het uitbesteden van elektro montage, is het mogelijk om ook uw productie uit te besteden. Met onze moderne middelen zijn wij in staat om u van A tot Z volledig te ontzorgen. De wensen van onze klanten staan altijd centraal. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan ontwikkeling van nieuwe productietechnieken. Hierdoor zullen wij nog beter aan uw wensen voldoen. Ga met ons in zee en ontdek hoe waardevol wij voor uw organisatie kunnen zijn.

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen.