Elektrische montage

Elektrische montage

Naast de productie van producten, kunt u ook te maken hebben met assemblage, oftewel montage. Dit kan manueel, maar steeds vaker is er sprake van elektrische montage. Met elektrische montage zijn kosten te besparen, omdat machines het overnemen van de montagemedewerkers. Elektrische montage is een vorm automatisering en kan nodig zijn om uw organisatie vooruit te laten komen of om de concurrentie voor te zijn. Wanneer u elektrische montage wilt toepassen, dan houdt heeft dit gevolgen voor uw bedrijfsprocessen. U zult ook moeten investeren en dit moet de investering waard zijn. Een andere optie is het outsourcen van elektrische montage.

Elektrische montage
  • Elektrische montage

Waarom elektrische montage outsourcen?

Elektrische montage outsourcen kan nodig zijn, als voor u een investering hierin niet de moeite waard is of als dit geen gunstige effecten heeft op uw bedrijfsprocessen. Elektrische montage outsourcen heeft zeker bepaalde voordelen. U hoeft namelijk niet te investeren in de benodigde machines en opleidingen voor het personeel. Daarnaast kunt u zich volledig richten op het productieproces, waarna de producten worden geassembleerd door het outsourcingsbedrijf door middel van elektrische montage. Voor assemblage heeft u geen personeel en bedrijfsruimte meer nodig en dit zal een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Het uitbesteden van de elektrische montage is daarom zeker het overwegen waard.

Elektrische montage uitbesteden aan Blok System Supply

Kiest u ervoor om de elektrische montage uit te besteden, dan heeft u met Blok System Supply een betrouwbare partner. Wij leveren kwaliteit, doordat wij met moderne machines in een moderne bedrijfsruimte werken. Wij zijn werkzaam voor verschillende bedrijven in diverse markten en kunnen ook de elektrische montage van u overnemen. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe technieken, zodat wij onze klanten nog beter, sneller en goedkoper kunnen bedienen. Ons doel is dat u met elektrische montage uitbesteden een langdurig partnership met ons opbouwt, waarbij u op ons kunt bouwen.

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen.