Toolshop

3D Printen

Wij zien innovatie als één van onze belangrijkste pijlers om te groeien en om snel aan de wensen van onze klanten te voldoen. Bij Blok System Supply zijn we bijvoorbeeld gestart met hoogwaardige 3D printoplossingen. Zo kunnen we snel en effectief prototypes genereren voor diverse toepassingen in diverse materialen.

 

3D Printen

Innovatie

Bij Blok System Supply is deze innovatie in het engineering en productieproces vanzelfsprekend. 3D printen is de ideale oplossing om de stappen in engineering en testing binnen het proces te versnellen. 

We gebruiken een variatie aan printtechnologieën om snel tot het juiste prototype te komen. We printen in diverse kunststoffen en in metaal. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot uw partner als het gaat om het snel vervaardigen van een onderdeel of slimme aanpassing van uw bestaande of nieuwe configuratie. De machinecapaciteit varieert van Ultimaker en HP, tot aan Conceptlaser printers. 

Al 35 jaar zoeken wij samen met onze partners de grenzen op van de efficiƫntie en van het succesvol inzetten van onze kennis. Innovatie is hierin een rode draad.

Ons bedrijf

Meer diensten

Wat wij voor u kunnen verzorgen en hoe wij dat doen? Kijk hier verder.